Puterea Soarelui In Casa Ta!

Sistemele de încalzire radiante HEAT PLUS sunt mult mai eficiente decat sistemele clasice de incalzire, deoarece nu transforma energia electrica în caldura, ci o transforma în raze infrarosii îndepartate. Aceste raze genereaza caldura – întocmai precum razele soarelui – la trecerea lor prin aerul, prin obiectele si chiar prin persoanele din camera.

Telul oricarui sistem de încalzire este sa asigure o distribuire cât mai uniforma a caldurii pe toata suprafata camerei, dar si pe verticala.Sistemul de încalzire cu folie radianta HEAT PLUS asigura cea mai buna distributie a caldurii, podeaua, tavanul si peretii calzi, precum si o variatie minima a temperaturii în camera (în limita a 2-4°C)

Terapia cu Far InfraRed este utilizata de peste 30 de ani, pentru diferite afectiuni, printre care: artrita, hipertensiune arteriala, afectiuni ale prostatei, colesterol ridicat, dureri articulare, gastrite, astm, bronsite, dureri de gât, hipertensiune musculara, spasme musculare, acnee, eczeme, psoriazis, etc. Far InfraRed s-au dovedit inofensive, fara pericol de supradozare si fara efecte secundare.

Din 2013, Wise&Grunfeld si-a propus implementarea pe piata din Romania a sistemului de incalzire Heat Plus, sistem ce transforma energia electrica in energie infrarosie. Scopul nostru este de a veni in ajutor celor ce isi doresc sa creeze in propria locuinta un mediu ambiental placut, util si totodata mai prietenos cu natura, prin emisii 0 de dioxid de carbon.
Colaborarea cu clientii nostri a facut posibila dezvoltarea portofoliului de produse, astfel incat, in prezent, putem vorbi cu incredere despre conceptul de casa verde si casa independenta, prin integrarea in asamblu a sistemului de incalzire pe infrarosu indepartat, a panourilor fotovoltaice si a panourilor solare.
Alaturi de distribuitorii locali, ne dorim ca prin actualii si viitorii nostri clienti, sa mentinem lumea cat mai curata, cat mai frumoasa si cat mai sanatoasa.